Какво означава решелф?

: за възстановяване (като книги) до рафт.

reshelve е дума?

О: Вие „отлагате“ книга, въпреки че няма да намерите думата в The American Heritage Dictionary of the English Language (4th ed.) или Merriam-Webster's Collegiate Dictionary (11th ed.). ... Така че по-добре отложете „reshelf“ и използвайте „reshelve“, когато говорите за връщане на книга на правилното й място в библиотеката.

Дали е повторно или отново?

Трябва да е "поставям отново", reshelf е придаващото съществително. Говори като "да разполовя" и "наполови", "докаже" и "докаже"...

Какво означава чакане на повторно съхранение?

Време за отлагане на съобщението

Когато даден артикул се регистрира, артикулът веднага ще стане достъпен за плащане, заявка и други функции за изпълнение. До статуса на артикула в Alma и Primo ще се покаже съобщение „Чака повторно съхранение до…“.

Как се пише reshelve?

Отстрани смисъл

Отново за рафт. За поставяне обратно на рафт.

Rehelve Значение

Какво е Reshelving Alexandria?

Преместването на Александрия е онлайн литературен каталог с добри, истински и красиви книги която подпомага семействата в изграждането и използването на домашна библиотека. Нашата услуга за абонамент за членство включва обширно съдържание, за да ви помогне да идентифицирате и извлечете най-добрите книги за вашата домашна библиотека.