Как да получите Discovery Plus?

Как мога да гледам Discovery Plus? Можеш посетете discoveryplus.com или изтеглете приложението Discovery Plus. Тази услуга за стрийминг е достъпна на мобилни устройства с iOS и Android, Apple TV, Android TV, Roku, Amazon Fire TV, Samsung Smart TV, Xbox конзоли, Chromecast и различни уеб браузъри.

Как мога да гледам Discovery Plus безплатно?

Нивото без реклами Discovery Plus вече е достъпно чрез Видео канали на Amazon Prime.

Мога ли да взема Discovery Plus на Amazon Prime?

Плановете discovery+ и discovery+ (без реклами) са достъпни за активни абонати на Prime за $4,99/месец и $6,99/месец съответно след 7-дневен безплатен пробен период. За да добавите discovery+ Prime Video Channel, влезте в акаунта си в Amazon.

Приложението Discovery Plus добро ли е?

Оферти на Discovery Plus всичко любимите ви предавания на Discovery, TLC, Animal Planet, Food Network и HGTV. Услугата струва $5 на месец с реклами или $7 на месец без реклами. Интерфейсът има недостатъци, но ниската цена го прави чудесен вариант за феновете на мрежите на Discovery.

На какво мога да изтегля Discovery Plus?

С официалното стартиране днес, Discovery Plus ще бъде на разположение на клиентите на платформите: Roku; Устройства за стрийминг на Amazon Fire TV, смарт телевизори Fire TV Edition, а по-късно и на Prime Video Channels; iPhone, iPad, iPod touch и Apple TV, както и приложението Apple TV; Устройства и платформи на Google, включително Android...

Как да настроите Discovery+ на вашия телевизор | Ръководство за бърз старт на Discovery Plus

Как да поточно откривам?

YouTube TV предоставя:

  1. достъп до Discovery Channel, локални мрежови канали и над 70 други канала.
  2. неограничено облачно съхранение на DVR.
  3. поточно на три устройства наведнъж.
  4. Youtube TV поддържа Android, iOS, Apple TV, Fire TV, Chromecast и др. ...
  5. Включва Youtube TV при поискване.
  6. предлага 1-седмична безплатна пробна версия.

Какво е безплатно в Discovery Plus?

Колко струва discovery+? За разлика от повечето стрийминг услуги, Discovery+ има безплатно ниво - потребителите могат регистрирайте се за акаунт и получете достъп до телевизия на живо и 30-дневно наваксване от Quest, Really, Quest Red, HGTV, Food Network и DMAX абсолютно безплатно.

Безплатен ли е Discovery Plus на Firestick?

Новите абонати на Discovery Plus могат да получат безплатен Amazon Fire TV Stick Lite (стойност $30). Fire TV Stick Lite е устройство за стрийминг с поддръжка на Alexa и достъп до много популярни приложения. Discovery Plus струва $5 на месец с реклами или $7 на месец за стрийминг без реклами.

Какви предавания са включени в Discovery Plus?

Оригиналите на Discovery Plus включват "Най-смъртоносният улов: Кръвна линия,“ „Боби и Джада в Индия“, „Американски детектив с лейтенант Джо Кенда“, „90 Day Fiancé Universe“, „Home Town: Ben's Workshop“, „Home Town: Six Degrees with Mike Rowe“ и др.

Мога ли да изтегля Discovery Plus на моя смарт телевизор?

откритие+ е налични на повечето смартфони, таблети, настолни браузъри и повечето свързани устройства, включително Android TV, Apple TV, Fire TV, Amazon Fire Smart TV, Samsung Smart TV, Roku и Comcast Xfinity. Пълен списък на поддържаните устройства е по-долу.

Как мога да получа Discovery Channel безплатно?

Няма доказани начини за да гледате Discovery Channel безплатно. Трябва да се придържате към вашия кабелен доставчик или да изберете платена услуга за стрийминг, за да продължите да гледате Gold Rush, Deadliest Catch и други популярни предавания на Discovery. Въпреки това, можете да се възползвате от факта, че повечето стрийминг услуги предлагат безплатна пробна версия.

Колко струва Discovery Plus след безплатна пробна версия?

Discovery Plus предлага една от най-привлекателните цени на пазара. За $4,99 на месец можете да получите неограничен достъп до цялото съдържание.

Плащате ли за Discovery Plus?

Discovery Plus се предлага в САЩ за $4,99 на месец. Абонентите могат да струват $6,99 на месец за версия без реклами. Не сте сигурни дали искате да платите за друга услуга? Discovery предлага безплатна 7-дневна пробна версия.

Трябва ли да плащам за откриване?

Така ли Безплатно да използвате discovery+? Можете да продължите да гледате любимите си предавания от Quest, Really, Quest Red, HGTV, Food Network и DMAX предавания на живо и 30 дни наваксване на discovery+, като се регистрирате за безплатен акаунт.

Имам ли нужда от интернет, за да получа Discovery Plus?

Компанията все още оперира по-старата си услуга за стрийминг Discovery Go. Въпреки това, той изисква активен абонамент за кабелна или сателитна телевизия за достъп, докато Discovery Plus не го прави.

Има ли приложение за Discovery Plus?

Приложението Discovery Plus е достъпно на повечето основни стрийминг устройства и платформи, включително: телефони и таблети с Android.

Можете ли да изтегляте неща от Discovery?

Понастоящем не поддържаме изтегляния на discovery+. Това обаче е нещо, върху което работим и скоро ще бъде достъпно в приложения за Android и iOS.

Защо Discovery Plus е толкова размазан?

Причината обикновено е временен проблем със сървъра или интернет връзката. Discovery Plus е размита или продължава да се буферира и замръзва. Този проблем често се дължи на проблем със скоростта на интернет и обикновено се отстранява след минута или две. Ако обаче продължи по-дълго, време е за отстраняване на неизправности.

Netflix има ли Discovery Channel?

Netflix обикновено предава поточно някои популярни предавания на Discovery Channel като Dirty Jobs, Deadliest Catch и т.н. Въпреки това е необходимо време, за да бъдат налични новите епизоди. Hulu също има популярни предавания на Discovery Channel, може би малко повече от Netflix.

Как мога да гледам Discovery без кабел?

Услугата на Google за поточно предаване на телевизия на живо е чудесен избор и включването му на Discovery Channel го прави страхотен начин да гледате Discovery Channel без кабел. Можете да се регистрирате за безплатна пробна версия, за да видите как харесвате YouTube TV, или можете да разгледате отзивите и другото съдържание, свързано с YouTube TV, което имаме тук на нашия сайт.

Мога ли да гледам Discovery Plus на сега телевизия?

От 30 юни, Съдържанието на Discovery вече няма да е достъпно СЕГА, обаче, нашите членове все още могат да се насладят на фантастични предавания от Sky Documentaries, Sky Crime и много други.” Новината идва няколко седмици след като NOW реши да добави детски канали на живо и бокссетове към своето членство в Entertainment без допълнителни разходи.

Discovery Plus на Vizio Smart TV ли е?

Google Cast

Инсталирайте приложението discovery+ iPhone/iPad или приложението за телефон/таблет с Android. Веднъж инсталиран, влезте с вашите идентификационни данни за discovery+. Уверете се, че вашият Smart TV е свързан към същата Wi-Fi мрежа като вашия телефон/таблет с Android или iPhone/iPad. ... Изберете вашия VIZIO Smart TV и той ще започне показване на вашия Smart TV.

Discovery go същото ли е като Discovery Plus?

Основната разлика между Discovery Plus и Discovery Go е фактът, че Discovery Plus е независима платформа, която не изисква от вас да има телевизионен абонамент. За Discovery Go трябва да имате абонаментен пакет за кабелна или сателитна телевизия с мрежовите канали на Discovery.